• natuurlijke verzorging voor een gezonde huid met gratis persoonlijk advies

  WIE ZIJN WIJ


  SHAYSTA is een duurzaam huidverzorgingsmerk dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige en milieuvriendelijke producten die een gezonde huid bevorderen. Onze passie ligt in het samenbrengen van de kracht van de natuur en effectieve huidverzorgingsoplossingen, zodat we je kunnen helpen jouw huidverzorgingsdoelen te bereiken op een milieuvriendelijke manier.


  ONZE OPRICHTSTER DEELT HAAR VERHAAL


  Ik heb altijd geworsteld met mijn huid. Telkens wanneer ik door tijdschriften bladerde of door sociale media scrolde, werd ik overspoeld met beelden van een perfecte huid. Vol hoop kocht ik die producten en probeerde ik ze vol verwachting op mijn huid uit. Ondanks de beloften van verschillende merken, heb ik nooit die transformerende resultaten ervaren.

   

  Gefrustreerd door mijn huid die weigerde op te klaren, greep ik naar foundation om het te verbergen. Maar zelfs dan zag de foundation er niet zo perfect uit als op de advertenties. Mijn huid werd erger dan ooit tevoren.

   

  Ik besloot alle huidverzorgingsproducten te laten vallen en helemaal opnieuw te beginnen. Stap voor stap introduceerde ik een milde zeep voor het reinigen en een natuurlijke olie voor hydratatie. Overdag beschermde ik mijn huid met een zonnebrandcrème.

   

  Tot mijn verbazing begon mijn huid na verloop van tijd beter aan te voelen en er beter uit te zien. Ik kreeg genoeg zelfvertrouwen om dagelijks zonder make-up naar buiten te gaan. Na verloop van tijd werd mijn huid steeds beter, zij het zonder de perfectie van de gefotoshopte uitstraling die je in advertenties ziet.

   

  Enkele jaren geleden begon ik aan een nieuw avontuur. Ik werkte voor een bedrijf waar ik klanten advies gaf over een gezonde levensstijl, inclusief supplementen en zelfverzorgingsproducten. Tijdens die periode ontdekte ik mijn passie om klanten te helpen met huidverzorgingsproblemen. Het werd duidelijk dat er talloze mensen waren, net zoals ik, die gebrek hadden aan kennis over huidverzorging en worstelden om te begrijpen welke producten ze moesten gebruiken en hoe ze deze effectief moesten inzetten. Velen vielen ten prooi aan de verleiding van socialemediatrends, in de hoop de schijnbaar perfecte, bewerkte huid te bereiken die ze online zagen.

   

  Gemotiveerd door mijn eigen ervaringen en de wens om een verschil te maken, besloot ik mijn eigen bedrijf op te richten. In deze onderneming bieden wij producten aan die wonderen deden voor mijn eigen huid. Wij willen jonge meisjes en individuen in het algemeen in staat stellen om zich zelfverzekerd te voelen in hun eigen huid en de mythe van een perfecte huid ontkrachten.

   

  Wij streven ernaar klanten te begeleiden en te helpen bij het kiezen van de juiste producten die zijn afgestemd op hun unieke behoeften.

   

  Door mijn kennis en ervaringen te delen, hoop ik op een positieve manier levens te beïnvloeden en zelfacceptatie en zelfliefde te bevorderen.

 • natuurlijke verzorging voor een gezonde huid met gratis persoonlijk advies

  Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met skincare, was ik overweldigd door de vele opties die er op de markt waren. Ik had geen idee waar ik moest beginnen, welke producten ik moest gebruiken en in welke volgorde. Maar na jaren van experimenteren, onderzoeken en praten met experts, heb ik geleerd dat er enkele universele principes zijn die leiden tot een gezonde huid.  Deze principes zijn samengevat in drie zinnen die je terugvindt op de labels van onze producten."Een gezonde huid is het doel" is de eerste zin. Het doel van skincare is niet om perfectie te bereiken, maar om onze huid te verzorgen en te ondersteunen, zodat deze op zijn best kan functioneren.  De tweede zin is "consistentie levert resultaten op". Skincare is een routine, en het is belangrijk om die routine vol te houden om echt resultaten te zien. Het gaat er niet om dat je de duurste producten gebruikt, maar om regelmatig de tijd te nemen om je huid te verzorgen en te voeden.  En tot slot, de derde zin op onze labels is "minder is beslist meer". Je hebt niet veel producten nodig om je huid gezond te houden. Sterker nog, te veel verschillende producten kunnen je huid irriteren en beschadigen. Het gaat erom de juiste producten te kiezen en die consistent te gebruiken.  Deze zinnen zijn een samenvatting van mijn reis naar een gezonde huid. Ik heb geleerd dat skincare meer is dan alleen producten op je gezicht smeren. Het gaat om de tijd en aandacht die je besteedt aan je huid en om het begrijpen van de principes die leiden tot een gezonde, stralende huid.